3 Langkah Magic Tarik Customer

(Panduan Video Step-by-step)

Apa Itu 3 Langkah Magic Tarik Customer?

Adakah anda mengalami masalah iklan anda tidak ada respon? Kadang-kadang LIKE saja banyak, tapi respon komen kurang. Apatah lagi orang yang wassup atau berikan no phone… Lagilah hampeh kan…

Perkara di atas berlaku adalah kerana kesilapan anda melakukan iklan yang terus buat jualan (hardsell). Maka, bukan sahaja orang tak respon malah kos pengiklanan anda juga akan menjadi tinggi.

Dalam “3 Langkah Magic Tarik Customer”, anda akan belajar macam mana nak bagi orang respon iklan anda dengan mudah¬†tanpa¬†menjual terlebih dahulu.

Objektif utama dalam teknik ini ialah untuk memastikan prospek menyatakan minat terlebih dahulu kepada produk kita. Kita mahu mereka respon terlebih dahulu dan proses menjual akan berlaku dengan mudah selepas itu.

Apa Yang Anda Dapat?

Dalam panduan ini, anda akan belajar beberapa teknik seperti :

  • Teknik Get The Price
  • Teknik Get One Answer
  • Teknik Free Small Service
  • Teknik Free Try / Trial
  • Free Gift

Disamping 5 teknik di atas, anda juga akan diajar beserta dengan :

  • Contoh ayat copywriting yang mudah
  • Cara nak approach orang yang respon kepada iklan tersebut

Apa yang menarik juga adalah anda boleh gunakan teknik unik ini dengan tidak menggunakan sebarang kos pengiklanan.

Dan yang paling utama untuk anda faham ialah, teknik ini tujuan utamanya adalah mahukan respon prospek terlebih dahulu untuk anda dapat approach mereka sebelum menjual.

Siapa Yang Patut Join?

  1. Usahawan yang baru bermula samada bisnes online mahupun offline
  2. Agen/Dropship produk fizikal
  3. Affiliate produk digital
  4. Usahawan F&B (Food & Beverages)
  5. Bisnes berasaskan servis seperti perunding takaful

Latar Belakang Trainer

UV6FcRMrS7COeGY1pyqW__MG_1573

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru. Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.

Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.com

Idaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.

Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.

Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.

Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Apa Kata Orang?

"The explanation full with good ideas and the story telling through examples also give the brilliant or remarkable support. The knowledge given is so priceless!"
Jasnorawaty Jasmin
"3 step terangkum dalam satu proses mudah sebelum menjual iaitu KENAL - TRUST - SUKA - BELI. Jangan langkau step ini untuk menjual apa pun produk tau servis kita. Terima kasih atas ilmu bermanfaat ni."
Ranizan Ramli
"Satu ilmu yang sangat menarik dan ingin belajar lagi untuk mahirkan diri dalam marketing"
Salmiah Bajuri

Book Tempat Anda

Your cart is currently empty.

Return to shop

Jaminan 100% Money Back Guarantee sekiranya anda langsung tak dapat sebarang result dalam 30 hari selepas implement semua yang diajar.

Featured In :

Download
close-link
DOWNLOAD PERCUMA

Ketahui Rahsia Rancang Strategi Marketing Supaya Jelas & Fokus!

Tak perlu lagi bazir masa dan wang Isi nama, email dan phone anda di bawah
DOWNLOAD SEKARANG
close-link

Nak Baiki Marketing Anda?

Selesaikan segala masalah marketing anda dalam "Workshop Mudahnya Marketing LIVE". Masukkan email untuk dapatkan jadual bulan ini.
TERUSKAN
close-link